Iza nas je prvi ovogodišnji interni Šaran kup

Dobar dio subote (24.4.), čitavu noć…te prijepodne u nedjelju (25.4) su naši ribiči pokušavali dobiti što veći i brojniji ulov na prvom ovogodišnjem internom Šaran kup natjecanju koje se održalo na jezeru Raketarna na Trebežu.

Na natjecanju je sudjelovalo deset ekipa, koje su se radi pandemijskih mjera morale pridržavati svih epidemioloških pravila. No,  unatoč tome atmosfera na natjecanju je bila odlična, a ekipe su ulovile zavidan broj riba zavidnih proporcija. S obzirom da je i vrijeme poslužilo, doživljaj ribolova u ovo prohladno proljeće je bio fenomenalan.

Najveća riba ulovljena na čitavom kupu je bio šaran težak čak 16 kilograma na čemu čestitamo spretnim ribičima! U nastavku ovog teksta možete pronaći nekoliko fotografija sa samog natjecanja uz neiostavan pozdrav – Bistro!

Spin sezona u punom jeku

Iako je od početka prave spin sezone proteklo tek mjesec dana, naši ribiči se mogu pohvaliti zavidnim uspjehom koji su imali na svim našim vodama.

Upravo ribolov na grabežljivice pokazuje bogatstvo i raznovrsnost voda kojima gospodari ŠRD Samobor jer naši ribiči imaju prilike uživati najraznovrsnijem ribolovu – od klasičnog štukolova na svim našim jezerima, pa sve do lova na salmonide u našim potocima Gradna i Bregančica.

Tu je i neizostavni “bas”, vjerojatno najpopularnija slatkovodna sportska riba na svijetu koja se također može pronaći u našim vodama. Ne smijemo zaboraviti niti Savu koja obiluje kapitalnim klenovima i bolenima upravo na području kojim gospodari naše društvo.

U nastavku možete pronaći galeriju fotografija samo dijela ulova naših spinera u ovom prvom proljetnom periodu. Sve ribe sa fotografija su puštene te su ostavljene na radost i zadovoljstvo budućih ribiča koji ih žele uloviti!

Bistro!

Odrađena prva velika radna akcija u 2021.

U subotu 6. ožujka odrađena je prva zajednička velika radna akcija u 2021. godini.

Zadovoljni smo i ponosni jer možemo izvijestiti naše članove, ali i povremene posjetitelje, da je terasa u našem Ribolovnom Domu u Bobovici sada popločena.

U ovoj radnoj akciji je sudjelovalo desetak stalnih članova, a kao i svaki put atmosfera je bila na nivou – pozitivna i stimulativna! Sada svi korisnici našeg ŠRD-a Samobor, ali i svi posjetitelji Ribolovnog Doma, mogu uživati u novoj terasi, koja je puno praktičnija u sada kada je popločena.

Zahvaljujemo se svim članovima koji su sudjelovali i pomogli pri realizaciji, a ovim putem najavljujemo nove radne akcije o kojima ćete biti obaviješteni na ovim internet stranicama, kao i na oglasnoj ploči našeg ŠRD-a. 

U nastavku možete pronaći galeriju fotografija s ove radne akcije!

BISTRO!